maanantai 30. syyskuuta 2013

Pahoittelut ja muut!

Pyydän tuhannesti anteeksi , että en ole kirjoittanu tänne pitkään aikaan! ei ole ollut valitettavasti aikaa ja kone on ollut rikki! Mutta nytten kirjoitan! 
Kuvia en pysty tänään laittaan koska tää kone ei jostain syystä suostu lataan mun kamerasta niitä kuvia viikonlopusta...
Seyranilla yökylä:
Elikkä mulla oli silloin koulussa nenäpäivä ja kuten sanoin aikasemmassa postauksessa että olin juontajana siellä laurin kanssa niin se meni kyllä ihan hyvin!(: 
alussa vähä panikoin että mä feilaan iha täysin mutta enpä mä ainakaan omasta mielestä feilannu.. Kivaa oli kyllä ja numero nousee siitä ja plussaa tuli!;)
Sitten sen jälkeen lähettiin Seikulle yöks ja kun mentiin niille nii oltiin vähän aikaan ja laittauduttii vähä ja mentiin sitten kattoo että onko missään mitään..no mentiin eka keskustaan mutta siellä oli ihan kuolutta niin mentiin sitten mäkkiin syötiin jotain sillä oli hirvee nälkä..xd sitten mentiin 27 bussilla hippokselle päin ja luultiin että se menee siitä hippoksen eestä mutta niin se meneekin mutta se kiers jostain perseestä eikä tajuttu niin jäätiin jonnekkin hito kauas ja käveltiin siitä kaato satees hippokselle katsoo että onko siellä ketään koska silloin oli se JYPin peli niin aateltiin että siellä olisi ollut mutta ei ollut.. koitettiin päästä salaa sinne peliin mutta ei ehkäpä ihan päästy mutta mentiin sitten katsomaan jyp B junnujen pelii..:D Sen jälkeen mentiin takas seikulle ja oltiin tietenkin aivan märkiä ja oli KYLMÄ! D: mutta silti meillä oli aikas hauskaa heidin ja seikun kanssa matkalla! Lauleskeltiin kun käveltiin nenäiniemen ja ristikiven risteyksestä seikulle niin pahoittelen jos kuulitte siellä lähellä asuvat asukkaat meidän nauruja ja lauluja ja karjumisia! XD sitten kun oltiin seikulla niin pyydettiin sinne jotakuta ja oltiin netissä ja juteliin ihmisten kanssa.. TÄLLÄKERTAA selvinpäin! niinkin voi pitää HAUSKAA!! ;)

Tässä Hazla ja minä! <3 Love you hazla aivan ihana! (seikun veljen kissa)


Pari kuvaa musta ja seikusta seikulla! ;)
No sitten meni viikko viikko ja olin harkoissa ja koulussa eipäs mitään ihmeellistä..
Nyt viime viikonloppuna olin porukoitten kanssa mökillä ja saunottiin ja käytiin iisalmessa ja grillattiin ja pidettiin hauskaa! (: 


Tässä minä ja heidi junassa menossa lapinlahteen mökille!(:

                     

ja tässä minä aamulla just tullut suihkusta ja menos syömään aamupalaa.Ja sitten minä lukemassa teoriakokeeseen (: (Y)Siinä suunilleen jotain ja sitten vielä tänään olen vaan käynyt koulussa ja sitten tulin kotiin enkä mennyt keskustaan sillä ihan kuiva paikka ja tulin kotiin lakkaa kynsii ja rentoutumaan ja lukemaan teoriakokeisiin! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti